Poziv radnicima i radnicama u Zagrebu i okolici!

Sa zadnjim vikendom u siječnju otvorili smo javnu kampanju kojom se obraćamo svim sindikalno neorganiziranim radnicima koji traže pomoć u borbi za svoja uskraćena prava. Radnike koji imaju problema sa svojim šefovima i poslodavcima MASA poziva da nam se obrate putem uobičajenih kontaktnih kanala.

 

Ovisno o situaciji radnog spora, možemo vam pomoći i u dogovoru s vama pripremiti niz direktnih akcija s ciljem izvršavanja pritiska na odgovorne i ispunjavanje zahtjeva. Ne tražimo novčanu naknadu niti učlanjenje. Jedino što očekujemo jest to da se oštećeni radnik ili radnica aktivno bori uz nas. MASA nije sindikat servisnog tipa koji vodi sudske sporove ili pregovore u ime radnika kojima su uskraćena prava, ona je borbeni sindikat kojeg čine obični radnici i radnice koji drugim radnicima solidarno pomažu u borbi za pregažena prava i bolje radne uvjete!

Ako niste zadovoljni situacijom na radnom mjestu ili imate nesređenih računa sa šefovima, a želite nešto poduzeti po tom pitanju te vam ideja direktne akcije nije mrska - javite nam se!